Workshop glaskralen SPECIAAL

windgong, suncatcher en sieraden

tijdens je vrijgezellen- of vriendinnendag

Windgong

‘Een nieuwe lente en een nieuw geluid’
(uit Mei – Herman Gorter)

Voor de windgong hoeft de zon niet te schijnen. Als er een klein beetje wind is, ‘tinkelt’ deze windgong al zijn vrolijk deuntje!

Bij het maken van de windgong heb je een ruime keuze uit glaskralen en kettinkjes in alle maten en kleuren. Met glaskralen krijg je ‘schitterende’ effecten. De speciale gong tussen de kralen in zorgt voor dit vrolijke geluid in de wind.

Dit is een workshop die mogelijk is voor jong en oud.  Je kiest de kralen die bij je passen. De gong ligt al klaar om die tinkelende geluiden te maken bij het zachte briesje van lente en zomer.

Deze workshop is mogelijk vanaf 10 personen en er is (bijna) geen maximum. Dus ook gezellig voor een groot team of een grote familie.

Suncatcher

Achter elke wolk schijnt de zon!!!

Heb je ook zo’n zin in de zomer en dan vooral de zon? Wij wel.
Voor deze zonnige periode hebben wij de ultieme workshop. Met de workshop suncatcher dagen we de zon uit om vooral te schijnen op dit schitterende glas.

De suncatcher bestaat uit geslepen en gladde glaskralen zo gecombineerd dat het een gezellig kleurenspel wordt als de zon schijnt.  Wanneer de zon schijnt zie je je favoriete kleuren door de kamer of tuin dansen.

Deze workshop is mogelijk vanaf 10 personen en er is (bijna) geen maximum. Dus ook gezellig voor een groot team of een grote familie.

Ketting of armband maken

Girls just wanna have fun jewellery

Of je nu een armband of een ketting wilt maken, jij bepaalt. Er zijn veel voorbeelden, maar een eigen idee is zeker mogelijk.
Omdat veel voorbeelden zo gekozen zijn, dat de techniek een herhaling van handelingen is, zal dit een workshop zijn die voor iedereen geschikt is, ook als je nog nooit een ketting of armband hebt gemaakt. Je hoeft niet allemaal het zelfde sieraad te maken en je kiest pas tijdens de workshop als je de mogelijkheden gezien hebt.

We hebben veel Tsjechische glaskralen, metallook, facetkralen, bedels, glasparels en zelfs Peruaanse kleikralen. Daarnaast diverse kleuren jasseron, waxkoord, veter en nikkelvrije toebehoren.


Deze workshop duurt 2,5 uur en is te boeken vanaf 10 personen.

Soms wil je iets maken dat wel een beetje inspannend is, dan helpen wij natuurlijk. En het eindresultaat maakt alles weer goed!

Wil je meer weten over een van deze workshops? Neem dan contact op met: 06-41498038
of via: info@creatiefroermond.nl