Zet samen eens een boom op!

Een creatieve bedrijfstraining waarin je samen met het team een driedimensionale Afrikaanse levensboom beschildert en gelijktijdig getraind wordt in communicatie, samenwerken, waarderen, loslaten en vertrouwen op elkaar. Zonder dat er tijdens de workshop veel druk wordt gelegd op deze eigenschappen. Pas tijdens de evaluatie wordt duidelijk waarvoor deze training heeft gezorgd. Deze workshop wordt exclusief aangeboden door CreatiefRoermond.

De losse onderdelen waaruit deze boom bestaat, zorgen ervoor dat de deelnemers onderling moeten overleggen, om hier een mooi geheel van te maken. Alles moet passen en iedereen moet samenwerken. Omdat we wisselen in de teams moeten de deelnemers ook loslaten en leren vertrouwen op de collega’s.

Werk je met een klein team, dan kan er ook gekozen worden voor een giraf die op dezelfde manier ingezet wordt bij de teambuilding maar uit minder onderdelen bestaat.

Jubileum

Ook is dit een passende workshop bij een jubileum. Zo heb je meteen een blijvend cadeau voor de jubilaris en/of een mooi aandenken op de afdeling!

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met: 06-41498038
of via: info@creatiefroermond.nl

 

Andere workshops:

Teksten op steigerhoutBob Ross schilderenmacramékoe schilderenmozaïekwindgong maken

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren