veelgestelde vragen


WORKSHOPS

Ik heb met een andere groep al eens koeien geschilderd bij jullie? Kan ik nu voor een ander dier kiezen?
Ja natuurlijk. Er zijn veel andere mogelijkheden zoals een spaarvarken, een kat, een giraf e.d. Meestal zonder meerprijs. Wel kiest de groep dan allemaal hetzelfde dier. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op via info@creatiefroermond.nl.

Kan ik ook met afwijkende ideeën terecht bv voor een vorm van teambuilding??
Ja, want wij vinden het juist leuk wanneer je zelf een idee hebt, dat we samen vorm gaan geven. Deze uitdaging nemen we graag aan.
Zo hadden we eerder een bedrijf dat niet voor koeien schilderen koos, maar voor elke deelnemer, afhankelijk van zijn/haar karakter een dier met bepaalde eigenschappen. Bv. een uil voor wijsheid, een kat voor onafhankelijkheid, een nijlpaard als gezelschapsdier enz. Soms zit hier een meerprijs aan i.v.m. de extra voorbereiding. Maar het kan zeker!
Heb je een leuk idee? Leg het ons voor: info@creatiefroermond.nl.

Is een Bob Ross workshop mogelijk als je nog nooit geschilderd hebt?
Ja, want de “nat-in-nat-techniek”die gebruikt wordt bij de Bob Ross workshop maakt het juist eenvoudig om te schilderen. Onze gecertificeerd Instructeur CRI® leert je stap voor stap je eigen landschap te schilderen.

Kunnen we aan het eind van de workshop onze creatie meenemen?
Ja, want onze workshops zijn zo ingericht dat een werkstuk helemaal af is aan het eind van de workshop en meteen meegenomen kan worden.

Hoe werkt een workshop?
De materialen, het voorbereiden en het opruimen zijn voor ons. Ook zorgen wij voor bescherming van je kleding. Jij hoeft alleen te zorgen voor een goed humeur.

Vanaf welke leeftijd kun je meedoen?
De meeste workshops zijn vanaf 10 jaar te volgen. Maar soms maken we een uitzondering. Wil je meer weten dan neem even contact op met info@creatiefroermond.nl.

Kan ik mijn definitieve boeking nog wijzigen of annuleren?
Annuleren is niet mogelijk als er al is aanbetaald. De aanbetaling is voor ons het moment dat de datum gereserveerd wordt.
Inhoud wijzigen of aantallen aanpassen is in sommige gevallen mogelijk tot 2 weken voor de geplande datum. Een en ander is afhankelijk van de kosten die we al gemaakt hebben, zoals inkoop, locatie e.d.
Neem hiervoor áltijd zo snel mogelijk contact op met info@creatiefroermond.nl.

Kunnen we een “costumized event” boeken?
Jazeker! We kunnen  (bijna)elke workshop aanpassen of een bepaald thema meegeven.
Juist deze ‘out of the box’ evenementen/arrangementen zijn voor ons de kers op de taart. Wij denken graag mee om een personeelsfeest, jubileum of verjaardag onvergetelijk te maken.
Wil je lachtherapie of mindfulness? Vraag naar de mogelijkheden.
Neem voor meer informatie contact op via info@creatiefroermond.nl.

LOCATIE

Komen jullie ook op locatie?
Ja, wij geven workshop in het hele land. Wij vragen een reiskostenvergoeding van 0,33 euro per kilometer, berekend volgens de routeplanner. Het minimum aantal deelnemers op locatie is 10 personen. Ook de eventuele zaalhuur wordt doorberekend.

Kunnen jullie voor de locatie zorgen?
Ja, wij hebben contact met diverse locaties waar de workshop kan plaatsvinden. Meestal liggen deze locaties in Midden-Limburg. Wij berekenen de eventuele kosten 1 op 1 door.

Kunnen jullie ook voor hapjes en drankjes zorgen?
Het heeft de voorkeur dat jullie zelf contact opnemen met de locatie waar de workshop plaats vindt. Zo kun je goed afstemmen over prijzen en dieetvoorkeuren.

Geven jullie ook workshops in België of Duitsland?
Ja, wij komen graag voor een workshop naar België en ook een (grens)deel van Duitsland is voor ons geen onbekend terrein. We spreken goed Duits.

Kunnen jullie workshops ook in het Engels verzorgen?
De Engelse taal is voor ons geen probleem.

Verzorgen jullie ook workshops in het weekend?
Op zaterdag is het geen probleem om een workshop te boeken. Op zondag verzorgen we alleen bij hoge uitzondering een workshop.

FINANCIEEL

Wat gebeurt er wanneer het aantal deelnemers aan de workshop anders is dan opgegeven?
We houden een marge aan van plus of min 10 procent. Wij begrijpen dat het niet altijd aan de organisatie ligt wanneer er afvallers zijn.
Wel houden we vast aan de regel dat er minimaal 10 personen op locatie berekend worden.

Kan ik mijn definitieve boeking nog wijzigen of annuleren?
Annuleren is niet mogelijk als er al is aanbetaald. De aanbetaling is voor ons het moment dat de datum gereserveerd wordt.
Inhoud wijzigen of aantallen aanpassen is in sommige gevallen mogelijk tot 2 weken voor de geplande datum. Een en ander is afhankelijk van de kosten die we al gemaakt hebben, zoals inkoop, locatie e.d.
Neem hiervoor áltijd zo snel mogelijk contact op met info@creatiefroermond.nl.

Krijg ik bij annulering van de workshop mijn aanbetaling terug?
“Een aanbetaling is een deelbetaling om datum en aanbod veilig te stellen.” Dat geldt voor beide partijen.
Dat betekent dat de datum, de inkoop en onze tijd voor jullie gereserveerd zijn. Een aanbetaling is daarom niet restitueerbaar. Wel kan een workshop verplaatst worden, wanneer de omstandigheden daarom vragen.

Hoe wordt het resterende bedrag afgerekend?
Het resterende bedrag wordt tijdens de workshop contant afgerekend of er wordt ter plekke een betaalverzoek aangemaakt.

Kan ik ook een btw-factuur krijgen?
Vanaf 1 januari 2024 worden er geen btw-facturen meer uitgeschreven.

Wat zijn de extra kosten voor workshops op locatie?
Wij vragen €0,33 per kilometer, berekend volgens de routeplanner. Als wij de locatie verzorgen, worden deze kosten 1 op 1 doorberekend. De consumpties zijn voor jullie rekening.