Skip to main content

IEDEREEN BELEEFT EEN WORKSHOP OP EEN ANDERE MANIER

Wat gasten vinden…..

Hoi Corry
Ik wilde even laten weten dat wij met zijn allen een supergezellige middag hebben gehad met Daniëlle.
De koeien en varkens zijn allemaal erg leuk geworden. Wij vonden het in ieder geval voor herhaling vatbaar dus wie weet tot ziens!
Groetjes
Joke (de jarige, die haar gasten uitnodigde voor deze schilderworkshop)

~~~~~

Op zaterdag 29/01 was het zover. We hadden in het kader van ons vrijgezellenfeestje een middagprogramma bij CreatiefRoermond. De wensen van de “bride to be” waren makkelijk , ze wilde gewoon een gezellige dag. Maar ja gewoon gezellig, nee, we moesten ook wat te doen hebben. Uiteindelijk was het programma als volgt: te beginnen met een high tea en eindigen met een workshop schilderen.

Toen we in het atelier van CreatiefRoermond binnen kwamen was de tafel heel gezellig gedekt en de High tea was werkelijk super uitgebreid en heeeerlijk. Er was van alles zoals scones, sandwiches, taart, fruitmouse en cakejes. Er was erg veel maar dat was juist goed. Beter te veel dan te weinig. Toen de buikjes rond en gezond waren zijn we begonnen met de workshop. Corry heeft eerst een introductie gegeven en wat zaken uitgelegd. Daarna zijn we in twee groepjes van 5 aan de slag gegaan. We zouden 2 schilderijen maken voor het bruidspaar. De samenwerking in de groep ging als een trein! Om het schilderij nog wat extras te geven werden er nog wat letters en een muzieksleutel bij gepakt. Dat was super. Corry probeerde op alle vlakken te helpen en advies te geven. Om 17.00 zat ons programma erop.

Bedankt CreatiefRoermond voor de goede zorgen en de topmiddag!!!!!!!!
Hartelijke groet
Merel Smits-Simons
organisator vrijgezellenfeest

~~~~~

Beste Corry,

Hierbij wil ik je nogmaals danken voor het geven van de Sieraden Workshop aan ons team. Het was een bijzonder gezellige ochtend, de locatie was top en de instructie duidelijk. Mede dankzij jouw stagiaire lukte het ons om, met enige trots, met een persoonlijk sieraad naar huis te gaan als aandenken aan deze leuk ochtend.

Veel dank voor je flexibiliteit om aan onze specifieke wensen tegemoet te komen.

Met vriendelijke groet,
Desiree van der Zweth,
teamleider Secretariaat
PSW Roermond

~~~~~

Hallo Corry,

Het was zaterdag een geweldige dag. We vonden de mozaiekworkshop allemaal erg leuk. Ook de High Tea was goed geregeld. Het was heerlijk en zeker allemaal voldoende. Volgens mij kun je er zo lang over doen als je wilt. We hadden van te voren al aan de cafehouder gevraagd of we de zaal, waar we ook de workshop hebben gehad, konden gebruiken om te salsadansen. dat was geen probleem en hier heeft hij geen kosten voor doorberekend. Dus dat was ook super.
Nogmaals bedankt voor de gezellige middag.

Groeten,
Vivian – organisator vrijgezellenfeest

~~~~~

Op dinsdag 13 april hebben wij een workshop acryl schilderen georganiseerd voor onze leden van de personeelsvereniging.

Deze workshop was werkelijk fantastisch. Alvorens de workshop begon kregen we door Corry Bos uitgelegd wat ons allemaal te wachten stond en wat de bedoeling van de workshop was.

Eenmaal begonnen aan de workshop werd het alleen nog maar leuker, lekker spelen met kleur en vormen met de verf. Alles was goed geregeld, er was genoeg personeel van Creatief Roermond aanwezig zodat alle vragen door de cursisten beantwoord konden worden, de verf werd netjes bijgevuld, etc.

De cursisten zijn op het einde van de avond allemaal met een prachtig eigen kunstwerk naar huis gegaan.
Corry, heel erg bedankt voor de geweldige avond die wij hebben gehad.

Personeelsvereniging Rockwool
Met vriendelijke groeten / Kind regards,
Cindy Stoffels, Directie Secretaresse / Management Assistant
Rockwool Rockpanel B.V.

~~~~~

Dag Corry,

Namens de gehele groep wil ik je bedanken voor de Bob Ross Workshop. De avond was zeer goed bevallen en zoals een deelnemer schreef: Corry is het gelukt om ons aan het eind van de avond in meer en mindere mate allemaal trots op zichzelf te laten zijn. Dit is zeker een compliment waard!

Roel Claassen – PinkRoccade Local Government

~~~~~

Dag Corry

24 juni jl. had de Ondernemingsraad van het Elkerliek ziekenhuis zijn jaarlijks uitstapje. Een creatieve invulling van de middag stond op het programma. En dat bleek een bijzondere ervaring. Schilderen vanuit je gevoel was de opdracht van Corry Bos van CreatiefRoermond. Buiten 30 graden, binnen heerlijk koel. Een heerlijke ruimte waarbinnen het makkelijk bleek te ontspannen, ideaal om zo je creatieve ik te ontdekken. Want ook al dachten we in eerste instantie van niet, uiteindelijk bleken we het allemaal toch in ons te hebben. Als je maar lef genoeg hebt om het eruit te laten komen. Niet denken, doen! Dat het eindresultaat niet alleen door onszelf werd gewaardeerd bleek wel uit het feit dat we daarna in het centrum van Roermond 4 van onze gemaakte kunstwerken hebben verkocht!

Vriendelijke groet,

Claudia Smits – Ondernemingsraad Elkerliek Ziekenhuis – Helmond

~~~~~

Hallo Corry

Ooit heb ik me opgegeven voor een basis schilder-/tekenles in het Kumulus in Maastricht. Ik vond het niet leuk. Het was zeer schools en doordat iedereen achter een ezel stond, had ik weinig contact met mensen. Ik zocht ontspanning, gezelligheid, ik wilde iets leren, maar het moest vooral leuk zijn en me even weghalen van de dagelijkse drukte. Afgelopen jaar ben ik bij jou begonnen met schilderles. Heerlijk! De eerste keer had ik geen idee waar ik moest beginnen en wat te doen, maar jij en de groep gaven al snel zelfvertrouwen en hup ik koos gelijk maar eens voor een moeilijk project. Elke maandag 2 uur schilderen aan iets wat jezelf echt wilt maken en jouw ondersteuning zorgt er wel voor dat ook een onervaren schilder er iets moois van maakt. En dit in een ontspannen sfeer met een lekker kopje thee en genietend van elkaars werk.

Dankjewel voor deze fijne avonden , waar ik lekker kan afschakelen van wat dan ook.

Wanda – wekelijkse schildercursus

~~~~~

Hi Corry,

It is so very good to hear from you. I do remember you very, very well and I smile…..you were very good and I enjoyed you.
You will do great as a Bob Ross Instructor.
And, I am extremely happy to hear that you got a lot of promotion out of this article….good on ya!
And full classes J.
I would love it if you would translate (as best you can) this article for me.
I just need the basic idea of it, not exactly word for word. This will be easier on you, I hope.
Thank you so much for sending the article to me.

Joyful Painting,

Mary McClead – Bob Ross Teacher Trainer – Gainesville, Florida U.S.A.

~~~~~

Zoals beloofd hier de foto’s van de workshop sieraden maken.
Wij hopen dat alles naar wens is geweest en dat we elkaar in de toekomst nogmaals kunnen uithelpen.
Wij hebben inmiddels nogmaals contact opgenomen met het andere evenementenbureau en zij waren dan ook zeer tevreden!
Wij wensen u veel succes in de toekomst!

Sjarda – Go Active

~~~~~

Peinzend over de kleur hoor ik op de achtergrond 2 medecursisten elkaars schilderij bewonderen. Ook Corry is tevreden over het resultaat. En als iemand dat niet is: alles is overschilderbaar. Daar ben ik nou net mee bezig, niet tevreden met het resultaat en terecht opgemerkt door Corry. Ze komt even kijken en geeft tips over de kleurcompositie en de aanpak. We overleggen en ik zie het weer helemaal zitten. Helemaal ontspannen ga ik na 2 uur concentratie – op iets anders dan de dagelijkse beslommeringen – naar huis, me verheugend op de volgende les waarin vooral je eigen inbreng en creativiteit van belang is!

Nanty – wekelijkse schildercursus

~~~~~

Zoals beloofd de foto van een geweldige middag waarvoor nogmaals namens al onze vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Neerbeek onze hartelijke dank.
Groeten en fijn weekend,

Agnes – organisator uitstapje vrijwilligers Zonnebloem

~~~~~

Fijn dat dit in ieder geval wel werkt. Ik ga me vast geestelijk voorbereiden op een hele gezellige en productieve dag. Heb gisterenavond even je site bekeken. Ziet er top uit en ook de Bob Ross schilderijen zijn prachtig. Ben jaloers op je (op de goede manier hoor). Ben blij met jou, je kennis, je gezelligheid en het feit dat ik dit kan gaan leren!!!

Liefs en ik hoop een heel lekker warm weekend!

Mariella – Alphen a/d Rijn

——————————-