Workshop glaskralen

  • Sieraden maken

  • Suncatcher maken

  • windgong

tijdens je vrijgezellenworkshop

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Sieraden maken

Omdat veel voorbeelden zo gekozen zijn, dat de techniek een herhaling van handelingen is, zal dit een workshop zijn die voor iedereen geschikt is, ook als je nog nooit een ketting of armband gemaakt hebt.

We hebben veel Tsjechisch glas, metallook, facetkralen, bedels, glasparels en zelfs Peruaanse kleikralen. Daarnaast diverse kleuren jasseron, waxkoord, veter en nikkelvrije toebehoren.

Deze workshop duurt 2,5 tot 3 uur. In eigen atelier kunnen we met 18 personen terecht. Voor grotere groepen reserveren we op locatie.

Suncatcher

Het zonnetje komt weer!!!
Heb je ook zo’n zin in de zomer en dan vooral de zon? Wij wel.
Voor deze zonnige periode hebben wij de ultieme workshop. Met de workshop suncatcher dagen we de zon uit.

De suncatcher zijn 2 transparante schijfjes die aan elkaar vastgemaakt worden. Aan de onderkant van het schijfje komt een decoratie van kralen. De schijfjes worden met glasverf beschilderd zoals jij het graag wilt hebben. Wanneer de zon schijnt zie je de kleuren door de kamer of tuin dansen.

Windgong

Voor de windgong hoeft de zon niet te schijnen. Als er een klein beetje wind is, tinkelt deze windgong al zijn vrolijk deuntje!

Bij het maken van de windgong heb je een ruime keuze uit glaskralen en kettinkjes in alle maten en kleuren. Met glaskralen krijg je schitterende effecten. Metalen buisjes tussen de kralen in zorgen voor dit vrolijke geluid in de wind. Wie wil dat nu niet?

Soms is het maken wel een beetje inspannend, maar het eindresultaat maakt alles weer goed!

Iedereen maakt tijdens deze vrijgezellenworkshop een keuze uit de diverse voorbeelden. Je hoeft dus niet allemaal het zelfde te maken en je kiest pas tijdens de workshop als je de mogelijkheden gezien hebt.

De aangeboden technieken en stijlen zijn zodanig, dat iedereen er mee aan de slag kan. Dit vrijgezellenfeest wordt een gegarandeerd succes.

.