Landelijke dag Genootschap Vaders Van Drie Dochters

Op 23 juni 2008 vindt de Landelijke Dag plaats van de vereniging “Vaders Van Drie Dochters” in het idyllische dorpje St. Odiliënberg, bij Roermond.

Alle leden van deze vereniging zijn vaders met 3 dochters, geen zonen, geen stiefdochters, geen tweede vrouw, gewoon 3 dochters!! Het zijn hele blije leden dus 🙂

Het is een fantastische dag. 50 vaders zijn present met (good count!) 150 dochters. Het weer is stralend en zelfs het dreigende noodweer drijft over het feestterrein zonder een druppel regen te morsen!

CreatiefRoermond is ook aanwezig op deze dag.
Wij mogen de meiden een echte meidenworkshop aanbieden: sieraden maken dus. En welke meid wil er nu geen mooie armband of een prachtige ketting. We hebben heel veel vrolijke en blije gezichtjes gezien.

Daarnaast mogen alle meiden ook nog een schilderijtje maken met glasmozaïek. Dit is zelfs geschikt voor de allerkleinsten. Ook hier wordt gretig geëxperimenteerd met vlinders, bloemetjes en regenbogen. Of zo maar, fantasierijke fantasieën! Het is een perfecte dag met stralend weer en veel stralende gezichten.

Hier een foto-impressie: