De geschiedenis

CreatiefRoermond kent meerdere doelgroepen.

locatie oudIn 1992 kwam ik in aanraking met een franchise-onderneming die de mogelijkheid bood om, onder supervisie en met opleiding van het hoofdkantoor, een eigen bedrijf als Franchise-ondernemer op te bouwen.

Hoewel ik de intentie had om op deze manier een part-time baan op te bouwen in de overgangsperiode naar een volgende vaste baan, werd ik steeds meer uitgedaagd door de mogelijkheden die het bestaan als Zelfstandig Ondernemer boden.
Vanaf dat moment ben ik dus continue bezig met het verbeteren en het uitbreiden van het workshop-aanbod.
CreatiefRoermond is begonnen met het geven van individuele workshops. Jarenlang hebben wij ons met veel plezier gericht op deze doelgroep.

Dit is de groep bezoekers die CreatiefRoermond gemaakt heeft tot wat het nu is: een bloeiende zaak waar je dagelijks terecht kunt voor creatieve ontspanning. Ook voor deze doelgroep hebben wij een assortiment workshops uitgezocht, waarbij de gezelligheid voorop blijft staan, maar waar zeker ook iets moois ontstaat.
In de afgelopen periode is gebleken dat dit een groot succes is.

locatie nieuw2Vanaf 2000 specialiseert CreatiefRoermond zich daarnaast in het geven van creatieve workshops voor  bedrijven, die vragen naar teambuilding en/of creatieve ontspanning. Dat is de reden dat ik de opleiding tot teamcoach heb gevolgd.

Hierbij denken we aan elke groep die de onderlinge samenwerking wil verbeteren door middel van teambuilding en communicatietraining of de groep die met meerdere personen op een ontspannen manier een creatieve workshop wil volgen.

CreatiefRoermond heeft al veel gasten mogen ontvangen tijdens:

Bedrijfsuitje
Vrijgezellenworkshop
Kinderfeestje
Vriendengroep
Familiefeest
Babyshower