Leuk: vrijgezellenworkshop!

Verras de aanstaande bruid met een creatieve vrijgezellenworkshop bij CreatiefRoermond. Omdat het gezellig is voor de vrijgezel om met haar dierbaarste vriendinnen en familie iets creatiefs te ondernemen op deze bijzondere dag. Voor deze gelegenheid bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden, zoals:

Gecertificeerd Bob Ross Instructeur


Corry Bos heeft de opleiding tot Bob Ross instructeur gevolgd, zowel Landscape (CRI), Flowers(CRFI) als Wildlife(CRWI) en is nu gecertificeerd Bob Ross Instructeur in deze modules.

Workshop
Schilderen op steigerhout

Bekijk workshop

Workshop
Koeien schilderen

Bekijk workshop

Workshop
Acryl pouring

Bekijk workshop

Workshop
Mozaïek

mozaiekspiegel, mozaiek individueel, Guadi, vrijgezellen, familieworkshop, workshop mozaiek, mozaiektegelsBekijk workshop

Workshop
Glasdecoratie

windlicht, workshop glasdecoratie,glasverf,loodband, vrijgezellen, bedrijfsuitje,personeelsworkshop, kerstworkshop,Bekijk workshop

Workshop
Bob Ross schilderen

Bekijk workshop

Workshop
Vilten

Bekijk workshop

Workshop
Windgong

Bekijk workshop

Workshop
Acrylschilderen

Bekijk workshop

Workshop
Macramé

Bekijk workshop

Reserveer tijdig!

De meeste vrijgezellenparty’s worden geboekt op zaterdag. Wees er dus snel bij. Zodra er bij jullie een datum bekend is, kun je alvast een optie nemen. Op die manier weet je zeker dat je de eerste keus hebt op jullie favoriete datum. Je kunt op  een vrijgezellenworkshop boeken vanaf 6 personen.
Je kunt kiezen om samen een cadeau te maken voor het aanstaande bruidspaar, of iedereen kan een individueel aandenken maken aan deze bijzondere dag. De kosten variëren afhankelijk van de soort workshop die gekozen wordt. Zie hier.

Wil je meer weten over een van deze workshops? Neem dan contact op met: 06-41498038
of via: info@creatiefroermond.nl