Leuk: vrijgezellenworkshop!

Verras de aanstaande bruid met een creatieve vrijgezellenworkshop bij CreatiefRoermond. Omdat het gezellig is voor de vrijgezel om met haar dierbaarste vriendinnen en familie iets creatiefs te ondernemen op deze bijzondere dag. Voor deze gelegenheid bieden wij een uitgebreid scala aan mogelijkheden, zoals:

Gecertificeerd Bob Ross Instructeur
Corry Bos heeft de opleiding tot Bob Ross instructeur gevolgd, zowel Landscape als Wildlife en is nu gecertificeerd Bob Ross Instructeur. (CRI en CRWI))

Werk je eigen idee uit!

Stel je wil met een aantal personen samen afspreken. Dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat al deze personen hetzelfde idee willen uitwerken. Toch willen jullie graag samen komen. Geen probleem! Wij werken op één avond met verschillende technieken. Het enige waar we dan rekening mee houden is, of we voldoende werkruimte hebben.

Dus wil je afspreken voor een workshop dan heb je op deze manier alle vrijheid om een datum te plannen die helemaal past in je eigen agenda.kan ook individueel worden

Workshop
Schilderen op steigerhout

Bekijk workshop

Workshop
Koeien schilderen

Bekijk workshop

Workshop
Acryl schilderen

Bekijk workshop

Workshop
Mozaïek

mozaiekspiegel, mozaiek individueel, Guadi, vrijgezellen, familieworkshop, workshop mozaiek, mozaiektegelsBekijk workshop

Worskhop
Sieraden maken

Bekijk workshop

Workshop
Glasdecoratie

windlicht, workshop glasdecoratie,glasverf,loodband, vrijgezellen, bedrijfsuitje,personeelsworkshop, kerstworkshop,Bekijk workshop

Workshop
Servies schilderen

workshop-servies-schilderen

Bekijk workshop

Workshop
Sjaal vilten

workshop-sjaal-vilten

Bekijk workshop

Reserveer tijdig!

De meeste vrijgezellenparty’s worden geboekt op zaterdag. Wees er dus snel bij. Zodra er bij jullie een datum bekend is, kun je alvast een optie nemen. Op die manier weet je zeker dat je de eerste keus hebt op jullie favoriete datum. Je kunt op  een vrijgezellenworkshop boeken vanaf 6 personen. Kaarsen maken vanaf 10 personen.
Je kunt kiezen om samen een cadeau te maken voor het aanstaande bruidspaar, of iedereen kan een individueel aandenken maken aan deze bijzondere dag. De kosten variëren afhankelijk van de soort workshop die gekozen wordt.

Vul voor meer informatie het contactformulier in of neem telefonisch contact op via: 06-41498038