Bob Ross informatie pagina

Bob Ross informatie pagina

By 24 november 2009 No Comments

PUT SOME COLOR IN YOUR LIFE  Bob Ross

Bob Ross dagcursus no mistakes

“Iedereen kan schilderen” : geheel naar het motto van Bob Ross.

Ken jij ook de prachtige schilderijen van Bob Ross, of heb je op televisie gezien hoe eenvoudig hij de mooiste landschappen in korte tijd op het canvas tovert?
Als dat zo is dan weet je wat je kunt leren bij CreatiefRoermond. Zo niet, dan willen wij je graag voorstellen aan Bob Ross en zijn manier van schilderen.

Maar wees ervan verzekerd; aan het einde van de eerste workshop al, ga je met een prachtig voltooid olieverfschilderij naar huis.

Zelfs als je nog nooit geschilderd hebt!

 

De workshop is geschikt voor beginners zowel als gevorderden.
We kunnen groepen tot 30 personen verzorgen. Grotere groepen na overleg.
Corry Bos is sinds 2009 officieel ‘Certified Bob Ross Landscape Instructor ‘(CRI®). Sinds 2014 is zij ook ‘Certified Bob Ross Wildlife Instructor’ Zij verzorgt de Bob Ross workshops en cursussen landschappen en dieren.

 
Privé-les Bob Ross schilderen

Er kan ook een Bob Ross “een-op-een” workshop geboekt worden. Een privé les waarbij je alle aandacht van de docent krijgt.
Voor landschappen kan deze workshop geboekt worden op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 15.00 uur. Kosten zijn 105 euro.
Voor Wildlife kan deze workshop geboekt worden op dinsdag en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten zijn 110 euro.

Wekelijkse schilderles – Bob Ross Technieken

Wekelijks wordt er op donderdagavond van 19.30 u. tot 21.30 u. Bob Ross techniekles gegeven. Tijdens deze lessen concentreer je je volledig op de schildertechniek. Je maakt in het begin dus géén volledig schilderij.
Je kunt je opgeven voor deze les via info@creatiefroermond.nl . Kosten 15 euro per les exclusief het canvas (eenmalig 10 euro).

Corry Bos is sinds 2009 officieel ‘Certified Bob Ross Landscape Instructor ‘(CRI®). Sinds 2014 is zij ook ‘Certified Bob Ross Wildlife Instructor’ Zij verzorgt de Bob Ross workshops en dagcursussen landschappen en dieren.

terug