Schilder samen een levensgrote koe!

Ook ontzettend leuk is het om samen een levensgrote koe te beschilderen. Liever een ander thema? Er zijn heel veel mogelijkheden. Zowel in ecoshape als in kunststof. Kunststof is weerbestendig. Deze workshop is ideaal wanneer je een ludiek tintje wilt geven aan een jubileum van een van de medewerkers of  leidinggevenden. Iedereen kan een stukje van het figuur ‘claimen’ en dit beschilderen en/of verfraaien met een passende tekst.

De koe kan ook vervangen worden door een levensgrote boom, een giraf of een ander dier, afhankelijk van de grootte van de groep en bv. de liefhebberij van de jubilaris of het thema van het bedrijf. In overleg zijn heel veel thema´s mogelijk.
Zie ook: zet eens een boom op

Bewaren

koeien schilderen, koe schilderen,jubileum,feestje,schilderen

Bedrijfsuitje koe schilderen individueel

Ben je op zoek naar een ludiek en hilarisch bedrijfsuitje?

ZOEK NIET VERDER!
De workshop koeien schilderen maakt een heleboel los. Daardoor is deze workshop een superleuk bedrijfsuitje, waar de nadruk ligt op gezelligheid en “out of the box” gaan. Aan de hand van een aantal voorbeelden laten we zien wat de bedoeling is: een kunstwerk maken waarvan alleen de vorm nog aan een koe doet denken. Elke deelnemer krijgt een koe van ecoshape (milieuverantwoord dus!) en mag naar hartelust zijn of haar fantasie hierop loslaten. We werken met acrylverf zodat aan het eind van de workshop elk kunstwerk meteen droog is en meegenomen kan worden.

Kijk hoe anderen je voorgingen!

koeien schilderen, teamuitje,schilderworkshop, koeien schilderen, teamuitje,schilderworkshop,koeien schilderen, acrylverf, alle leeftijden,workshop, personeelsuitje, vrijgezellen, familiedag, bedrijfsuitje

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met: 06-41498038
of via: info@creatiefroermond.nl